Temassız Menü Nasıl Yapılır?

Temassız Menü Nasıl Yapılır?

Temassız menü veya bir diğer ismiyle QR menü nasıl yapılır sorusu son senelerde işletme sahipleri tarafından sıklıkla araştırılıyor. Bilindiği üzere ülkemizde pandemi döneminde özellikle kişilerin yakın temastan uzak kaldığı dönemlerde ortaya çıkmış olan bir uygulamadır. Gerek pandemi dönemi boyunca hijyen oluşturulması adına gerekse işletmelerin maliyet kalemlerini azaltması açısından sağlıklı ve bir o kadar da kullanışlı bir uygulamadır. Promenü.com.tr sitesi olarak tüm işletmelerin QR menü uygulamasına geçmeleri sırasında profesyonel destek sağlıyoruz.

Karekod menü uygulaması sayesinde mekanlara gelen çok sayıda müşteri böylelikle baskılı bir materyale maruz kalmadan hijyenik olarak kolaylıkla sipariş verebiliyor veya garson çağırma hizmetlerinden de yararlanabiliyor.

Online olan menülere müşteriler qr kod menü okutması yaparak bu hizmeti ücretsiz şekilde kullanabildiği gibi farklı hizmet paketleri tercih etmeleri halinde ekstra ücret ödeyebilmektedir. Tam manasıyla hızlı ve hijyen sağlayan bu uygulama özellikle yoğun olan mekanlarda garson beklenmesinin de önüne geçebilmektedir.

Temassız Menü Kolaylıkla Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Temassız menü kullanılması elbette müşteriler açısından hijyen olması nedeniyle ilgi görüyor olsa da işletme sahipleri tarafından da oldukça avantajlıdır. QR menü oluşturma veyahut temassız menü oluşturmak aslınsa basit bir işlemdir. İlk olarak promenü.com.tr sitesine giriş sağlanmalı ve ardından bu sitedeki adımlar sırasıyla uygulanmalıdır. Bu işlemler için elbette sitemize giriş sağlamalı ve burada yer alan sayfaya bilgilerinizi, markanızı ve iletişim bilgilerinizi girmelisiniz. Ardından ise:

  • Kurum bilgisini varsa eğer şube ismini ve adresini girmelisiniz.

  • QR menüye mekanda yer alan menülerinizi tek tek girerek ayrıca fotoğraf eklemesi yapabilir ve menülerinizin fiyat bilgisini de kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

  • Menü ekleme işlemi tamamlandığında kaydet butonunu kullanarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Tüm bu adımlardan sonra eğer var ise menü güncellemeleriniz yapabilir veyahut son olarak menülerin açılmasını sağlayan URL kontrollerinizi yapabilirsiniz. Zaman tasarrufu ve aynı zamanda hijyen açısından oldukça kullanışlı ve sağlıklı olan bu uygulamaya promenü sitemiz üzerinden kolaylıkla ulaşabilir ve ücretsiz QR menü paketlerinden veyahut ücretli olan menü hizmetlerimizden de kolaylıkla yararlanabilirsiniz.