Promenü.com.tr Nasıl Kullanılır?

Promenü.com.tr Nasıl Kullanılır?

Son senelerde özellikle yeme içme sektöründe açılan mekan sayılarında bir artış gözlenmektedir. Bu sadece yeme- içme sektörüyle sınırlı kalmayıp, turizm sektöründe yer alan oteller, beachler, ve akabinde eğlence mekanları, gece kulüpleri gibi alanlarda da son teknolojiye dayalı olan hijyenik olabilen QR menüler oldukça fazla tercih edilmektedir. Özellikle son üç senedir yaygın şekilde kullanılmaya başlayan QR menüler pandemiyle birlikte oluşmuş ve bu şekilde temas olmadan menü kullanılmaya başlanmıştır.

Promenü.com.tr sitesinde de QR menü sistemi oluşturulması konusunda çalışmalara başlanmış ve bu doğrultuda dinamik bir yapıya sahip olan menü hizmetleri devreye girmiştir. Gerek müşteriler açısından gerekse işletme sahipleri açısında faydalı bir yazılım olan QR menü sistemleri hemen her yeme- içme gereksinimi olan mekanlarda kullanılmaktadır.

QR Menü Nedir?

QR menü, dediğimiz sistem standart var olan menülerin dijital ortama aktarılması olarak basit bir tanımını yapabiliriz. qr kod menü sistemi müşterilerin kolaylıkla siparişlerini verebildiği ve hatta garson çağırma gibi hizmetleri de kullanabildiği bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Dijital menüyü kullanabilmek için müşterilerin akıllı cihazlarına ilk olarak OR kod menü okutma programını aktif etmeleri ve ayrıca mekanda yer alan masada bulunan karekodu okutmaları gerekmektedir. Ancak bu şekilde mekanın menüsünü kolaylıkla görüntüleyebilirler.

Promenü sitesinde yer alan karekod menü sistemini aktif ederek rahatlıkla ücretli veyahut ücretsiz menü paket avantajlarından yararlanabiliyorsunuz. Hazırlamış olduğumuz kişiselleştirilmiş menülerimizle ilk olarak müşteri memnuniyetini hedef alıyoruz. Elbette müşteri memnuniyetinin artması işletmeler açısından da olumlu olmaktadır.

Promenü Sürekli Ücretsiz Hizmet Sunabilir Mi?

Promenü.com.tr sitesinde vermiş olduğumuz dijital menü hizmetleri site kurulduğu günden bugüne dek müşterilerine ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Ücretsiz hizmet sunmamızın başlıca nedeni küçük çaplı işletmeleri de desteklemek, ayrıca daha fazla işletme sayısını yakalayabilmektir. Bu nedenle ücretsiz ve temassız QR menü hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz.

Ücretsiz olarak sunmuş olduğumuz paketlerimizde müşterilerimize Google tabanlı reklamlar izlettirilmekte ve bu şekilde sistem kendine yeterli gelebilmektedir. İşletmelerinizin daha fazla müşteriye ulaşması için dijital menüye geçilmesi sağlıklıdır.