Ücretsiz QR Menü Oluşturma

Ücretsiz QR Menü Oluşturma

Ülkemizde özellikle son üç yıldır pandemi sürecinde yaşamımıza giren temassız menü hizmetleri çok sayıda araç ve firmalar vasıtasıyla kolaylıkla oluşturulmaktadır. Özelikle yeme-içme sektörünün yaygın olarak yer aldığı restoranlarda, kafelerde ve otellerde sıklıkla qr kod menü kullanılmaktadır. Bu doğrultuda sık olarak kullanılan dijital menüleri oluşturmak adına promenü.com.tr sitemizden profesyonel destek alabilirsiniz. Sitemizde dijital menü hizmetlerimiz ücretli veya ücretsiz olarak müşterilerimize sunulmaktadır. Her işletme sahibi dilediği paketi seçerek temassız menü uygulamasından yararlanabilmektedir.

Sitemiz aracılığıyla edinmiş olduğunuz uygulama ile müşterilerinizin beğenisini kazanabilir ve bu şekilde işletme gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Bilindiği üzere pandemi süreci ve sonrasında işletmeler adına da zorlu bir süreç oluşmuştur. Dijital menü sistemi ile işletmeler sürekli menü bastırma maliyetinden kurtulmuş ve müşteriler de elden ele gezen menülerdense sadece akıllı cihazlarıyla görüntüleyebildikleri hijyenin menülere ulaşabilmektedir.

Ücretsiz QR menü oluşturma sistemi son derece basit olup belli bir deneme süresi şeklinde test edilme olanağını da sunabilmektedir.

Ücretsiz QR Menü Oluşturma Adımları

QR menüler genellikle 500 den fazla olmak üzere kullanılarak işletme sahipleri açısından oldukça avantajlı bir dijital menü sistemidir. Yeni nesil dijital menü olarak ta adlandırılan bu menü uygulaması ile artık kalabalık mekanlarda dahi garson çağırmanıza gerek kalmadan kolaylıkla sipariş oluşturabileceksiniz. Promenü.com.tr sitemizde QR menü oluşturma adımları şu şekildedir:

  • İşletme sahipleri ilk olarak kişisel bilgilerini ve markalarını sisteme girdikten sonra mekan bilgilerini, menü ve hesap panellerini de sisteme girmelidir.

  • Ardından ise mekanın açılış ve kapanış saatlerini de sisteme girerek müşterilerin hangi saatlerde mekanın açık olabileceği bilgisine ulaşmaları sağlanır.

  • Karekod menü oluşturulma esnasında URL kontrolleri sağlanır. Ve mekanda yer alan menülerin eklenme işlemleri yapılır ve yiyecek, içeceklerin fotoğraf yerleştirilmesi tamamlanır. Ardından ise kaydet butonu kullanılır.

  • Kaydet butonu sonrasında qr menü oluşturma işlemi tamamlanmış olur.

Tüm bu adımlar tamamlandıktan sonra oluşturulan karekod menü müşterilerin kolaylıkla erişebileceği mekanın masalarına veyahut firmanın broşürlerine eklenmelidir. Ancak bu şekilde müşteriler kolaylıkla qr menülere temassız olarak erişim sağlayabilir.